Reviews

zij delen graag hun ervaringen

Geweldig

Bij Liselotte geweest voor mijn artrose klachten. Behandeling met magnesium en een voetmassage gehad. Na afloop waren de klachten minder en super ontspannen. Liselotte kan goed luisteren en advies geven. Een heel fijn persoon, niet zweverig ofzo. Aanrader dus.

Carola van Rijn

Enorme pijnverlichting!

Toen ik door m’n rug gegaan was kon ik letterlijk niet op of neer van de pijn. Voor de fysio moest ik nog twee dagen wachten, maar Liselotte had diezelfde dag nog een plekje! Na de behandeling was de pijn enorm afgenomen: ik kon weer normaal in de auto stappen en ook slapen lukte weer. Echt onvoorstelbaar dat zo’n resultaat behaald wordt door het masseren van voeten. Ik zou elke week wel willen gaan, gewoon omdat het zo fijn is!

Adinda

Heerlijk én effectief

Al maanden last van mijn darmen en een hele lage energie. De consulten zijn heerlijk ontspannen en effectief. Merk altijd effect als ik geweest ben en ook echt verbetering aan mijn darmen en energieniveau. Ook mijn stress level is flink naar beneden.

Er is een ontspannen sfeer en ruimte voor gesprek of juist stilte. Ook wordt er meegedacht met wat helpt, ik heb bijvoorbeeld ook magnesium gekocht voor voetenbaden, omdat capsules nog te heftig is voor mijn lijf om te verwerken.

Susan Fransen

Heerlijke ontspanning voor mijn dochter

Mijn dochter van twee was al een aantal maanden heel onrustig in haar slaap. Huilen en veel bewegen. Na 1 consult ging dit echt heel veel beter en heeft ze haar ontspanning gevonden. Ze vond het ook heel fijn om er te zijn.

Moeder van Liva

Ongelovelijk

Mijn enkel bleef enorm dik nadat ik doorheen was gewikt. Fysiotherapie deed wel wat, maar het vorderde zo langzaam. Liselotte heeft toen 1 behandeling op de doorbloeding van de enkel gedaan…nou m’n aderen in de enkel zag je helemaal dik worden en na een nacht rust was de zwelling in m’n enkel gehalveerd! Later nog een behandeling gedaan en het bevordert het herstel enorm, waardoor ik nu veel sneller weer aan het sporten kon. Echt aan te raden

Jeroen

Babyreflexologie

Toen mijn dochtertje Maud 2.5e week oud was belandde zij in het ziekenhuis. Van de één op de andere dag spuugde zij al haar voeding uit. Na ruim 2 weken sondevoeding moest Maudje weer leren om uit de fles te drinken. Dit ging niet helemaal vanzelf. Maud bleef moeite houden met het drinken van haar flesjes en het binnenhouden van haar voeding.

Het fijne voedingsmomentje samen met mijn babytje veranderde in 8x per dag een stressvol voedingsmoment (strijd).

Liselotte heeft de periode met Maud in het ziekenhuis en de problemen met de voeding daarna van dichtbij meegemaakt.

Eenmaal uit het ziekenhuis zijn we meerdere keren bij Liselotte geweest voor de baby-voetreflex massage.

Zij voelde feilloos aan wat Maud (en mama) nodig had.

Maudje genoot van de voetreflexmassages! De ene keer duurde deze wat langer dan de andere keer. Maud gaf dit zelf goed. Vaak merkte ik direct dat Maud reageerde, dan sliep ze heerlijk rustig na de massage of dronk ze haar flesje beter of spuugde aanzienlijk minder. Dat was fijn voor Maud.

Tijdens de massage momentjes vertelde Liselotte wat ze deed, zodat ik die heerlijke kleine voetjes zelf ook geregeld kon masseren! Hoewel ik er minder handigheid in had dan Liselotte genoten Maud en ik van deze momentjes.

Naast de massage heb ik altijd hele fijne gesprekken gehad met Liselotte.

Ze kan heel goed luisteren, denkt mee en kon mij goede tips geven met betrekking tot de problematiek van Maud. Dit heeft ons enorm geholpen, waardoor de stressvolle voedingsmomenten uiteindelijk weer ontspannen werden!

Karin Hermus

Cursus babyreflexologie

Een gezin met een peuter en pasgeboren tweeling zorgt voor veel hectiek. Wat fijn dat ik door middel van de thuiscursus babyreflexologie bewust ontspannen contact met de kinderen heb leren maken. Een luisterend oor en de praktische tips van Liselotte waren een heel fijne bijkomstigheid tijdens de cursus. Bedankt!

José Harte-Schotanus

Ik kan het iedereen aanraden!

Tijdens een lange zoektocht naar de oorzaak van de last in mijn darmen ben ik Liselotte tegengekomen. Alle medische oorzaken waren uitgesloten maar ik bleef last houden. In het begin van sceptisch heb ik toch een afspraak met haar gemaakt om te kijken of zij mij wel kon helpen. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds super blij mee. Die spanning en die pijn in mijn darmen namen na elke behandeling al flink af.

Ik kan het iedereen aanraden! Liselotte is een fijne therapeute die naar je luistert, maar je ook echt wil helpen!

Samantha Versantvoort

Reviews

Terug naar boven